Kynäniekan teehetket

 

Mistä on kyse? Blogin ohessa olevasta video – ja podcast-sarja, jossa käsittelen tekstien  tavoin vammaisuuteen ja mielenterveyteen liittyviä asioita, mutta asteen humoristisemmalla ja kevyemmällä otteella. Teehetkien podcast-osiossa mukanani on usein vieras keskustelemassa jakson aiheesta.

Päätin ottaa Kynäniekan salaisiin mietteisiin monimediaalisemman lähestymistavan, joskin epäsäännöllisen sellaisen, jotta saisitte tärkeistä asioista erilaisia näkökulmia yhdeltä istumalta. Kun keskustelen aiheista vieraiden kanssa, opin itsekin jotain. Toivon, että nämä median muodot näyttävät minusta uudenlaisen puolen ja tarjoavat mielekästä sisältöä sellaisillekin, joita lukeminen ei kiinnosta.   Ennen kaikkea tahdon ottaa joihinkin asioihin kirjoitettua tekstiä kevyemmän lähestymistavan. Varsinkin videot tarjoavat tähän lukemattomia mahdollisuuksia muun muassa erilaisilla editointikikoilla.

Jos teillä on videoehdotus, ottakaa minuun yhteyttä ”Tavoita minut” – lomakkeen kautta. Toimi samoin, jos tahdot ehdottaa itseäsi tai tuttuasi videolle tai podcastiin. Otan kaikki ideat huomioon ja luen innolla saamani palautteen.

Iso kiitos kaikille, jotka auttavat videoiden kuvaamisessa ja siihen liittyvässä teknologiassa, unohtamatta editointeja. Ilman heitä en pystyisi tekemään tätä.