Yleinen

Seksilelut arviossa: BDSM-EDITION 2

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Antishopin kanssa. Postauksessa esitellyt tuotteet ovat itse valikoimiani ja maksamiani, mutta sain niitä varten alennuksen. Lue edellinen BDSM-tuote-esittelypostaukseni tästä.

BDSM on nykymaailmassa monelle tuttu ja kiinnostava termi. Tuo erilaisilla aisteilla, tuntemuksilla ja potentiaalisilla valtasuhteilla leikittely kiinnostaa yhä useampaa. On ihanaa, kuinka erilaisille tuntemuksille ja haluille uskalletaan (yhteisymmärryksessä ja suostumuksen nimissä) heittäytyä entistä enemmän. Mikäli olet aloittelija, luethan kuitenkin ensin postaukseni tiedonhankinnasta, sekä rajoista ja kommunikaatiosta. Niin aloittelijat kuin konkaritkin kaipaavat toisinaan uusia välineitä uusien tuntemusten aiheuttamiseksi. Millaisia tuotteita voisin suositella? Miten helppokäyttöisyys niissä näkyy?

Nokallinen BDSM-kynttilä: Lämmöllä leikkiminen kiehtoo monia. Se aiheuttaa pientä, kivunkaltaista tunnetta, mutta samalla rentouttaa. BDSM-kynttilät on suunniteltu vahaleikkeihin, eikä niissä ole parafiinia. Se ei siis polta, toisin kuin tavalliset kynttilät, joita ei suositella käytettäväksi leikeissä. Miten nokallinen BDSM-kynttilä eroaa aiemmassa postauksessa esittelemistäni kolmesta kynttilästä? Nokallisia kynttilöitä on ainakin Antishopin valikoimassa vain yhdenlaisia, joten näissä puitteissa kynttilän lämpötilan suhteen ei ole valinnanvaraa. Nokallinen kynttilä on luonnollisestikin tehty rasiaan. Rasiassa on kaksi sydänlankaa keskellä vahaa. Jotta nokallisesta rasiasta saa kaadettua, tulee vahan olla jo hetken aikaa sulanut. Näin ollen vaha on kohtalaisen viilentynyt päästessään iholle. Polttavaa tai varsinaista kivun tunnetta ko. kynttilällä ei saa aikaiseksi. Lämpö kuitenkin hellii ihoa mukavasti, ja sanoisinkin tämän tuotteen sopivan loistavasti joko session alkuun tai loppuun. Jos näyttävää efektiä tahtoo, on tämä kynttilä ehdottomasti oikea valinta, sillä vahaa tulee runsaasti kerralla. En välttämättä näe tuotetta kovin riittoisana juuri tämän takia. Koska vahaa tulee suurissa määrissä, on se myös helpompi siivota. Rasiasta on helppo pitää kiinni. Kannattaa kuitenkin miettiä tarkoin, miten sormensa asettaa, jotta liekki ei ole liian lähellä ihoa. Kaikkinensa BDSM-kynttilän nokallinen versio on tuote, jolla on selkeä tarkoituksensa. Tuote maksaa 9,95 €.

Kink The Stinger Electro Wand oli hankintalistallani pitkään. Arastelin tuotteen hankkimista pitkään syystä, jota en tiedä, sillä ajatus sen hankkimisesta oli tuntunut koko ajan hyvältä. Kun ostos viimein päätyi koriin, kihisin innosta. Hihkuin ääneen, kun Antishopin tilaus oli lähtenyt. Vastasiko tuote odotuksiani? Suosittelisinko sitä muille?

Tuote on valmistettu ABS-muovista. Stinger on paristokäyttöinen, mikä on pieni miinus. Paristojen paikka sijaitsee kahvaosan päässä. Paristot on kohtalaisen helppo laittaa niille tarkoitettuun paikkaan, sillä kahvaosan auki vääntämiseen ei tarvita erityisesti voimaa. Kuitenkin heille, joilla on selviä hienomotoriikan haasteita myös paremmassa kädessään, ovat paristokäyttöiset tuotteet aina pieni haaste. Kahvaosa on leveä ja siitä on helppo napata kiinni. Materiaali ei ole liukasta, joten ote myös pysyy. Laite toimii siten, että kahvaosassa olevaa nappia painetaan ja pidetään pohjassa. Vastakkaisessa päässä olevan kahden elektrodin on kosketettava ihoa, jotta sähkö pääsee purkautumaan.

Stinger toimii käytännössä samalla periaatteella, kuin sähköiset kärpäslätkät. Laitteen antama sähköisku on näyttävä, mutta ihmiselle vaaraton, sillä korkeasta jännitteestä huolimatta virta on hyvin pieni. Tuotteessa ei ole tehon säädintä, mikä on pieni miinus.

Tehonsäädön puutteesta huolimatta Stinger on varsin monikäyttöinen ja sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin sähkön kanssa leikkijöille. Lisäjännityksen ja ”uhan” antavat laitteesta purkautuvat kovaääninen poksaus, sekä kaunis valkoinen valokaari. Kun valokaari on näyttävin ja poksahdus kovin, on kipu vähäisintä. Eniten kipua Stingerillä saa aikaan silloin, kun sen vie mahdollisimman kiinni ihoon. Tästä ei lähde valokaarta tai kuulu poksausta. Omanlaisensa kiputuntemuksen saa aikaan silloin, kun kuljettaa Stingeriä kiinni ihossa. Se ei muistuta niinkään sähköiskua, vaan enemmänkin viiltävää tunnetta. Stinger toimii leikeissä hyvin myös pelotteluun, sillä koskaan ei täysin tiedä, milloin saa sähköstä. Laitteeseen kun tuppaa usein jäämään jälkilataus, eli se pistää edellisen tökkäyksen jälkeen kerran, vaikka nappia ei painettaisi.

Tämä tuote on ehdottomasti paras BDSM-hankinta, minkä olen tehnyt ja se on helpottanut mukavalla tavalla dominoivan puoleni esiin tuomista. Tuote maksaa vain 34,95 €, joten tämä tuote on kohtalaisen edullinen hankinta, jos tahtoo kokeilla, miten sähköleikit sopisivat itselle.

Kiotospiikkipyörä on mielenkiintoinen lisä intiimeihin leikkeihiin. En missään nimessä sanoisi sen tulevan ensimmäisenä mieleen BDSM-välineitä lueteltaessa, mutta erilaisia kehotuntemuksia se antaa. Vasemman käteni hienomotoriikka on käytännössä normaalia. Näin ollen pientenkään esineiden käsittely ei tuota minulle ongelmia, toisin kuin tilanteissa, joissa joutuisin käsittelemään pieniä juttuja oikealla kädelläni. Se kun on lähinnä apukäsi, apuna tukeutumisissa, kiinni pitämisissä ynnä muissa. Vertailun vuoksi kokeilin käyttää piikkipyörää myös oikealla kädelläni ja huomasin, ettei sekään tuottanut ongelmia. Voin siis sanoa pyörän sopivan myös heikomman hienomotoriikan omaaville. Piikkipyörässä on tosiaan nimensä mukaan pyörä täynnä piikkejä. Pyörässä on varsi, jonka avulla pyörää liikutetaan iholla. Se, kuinka monta riviä tuotteessa on piikkejä, on merkkikohtaista. Piikkien määrä vaikuttaa paitsi hintaan, myös siihen, kuinka tehokas tuote on.

Piikkien määrästä riippumatta siihen, miltä pyörän käyttö oikeastaan tuntuu, vaikuttaa se, millä voimakkuudella tuotetta painetaan iholle. Kevyimmillään se lähinnä kutittaa, mutta jos painetta lisää, saa aikaiseksi kipua. Kipu on kuitenkin luonteeltaan miellyttävää; toki jokainen kokee piikkipyörän eri tavalla. Osa kokee piikkipyörän liikkeen ainakin tietyllä intensiteetillä hierovaksi. Toiset taas kokevat siitä vain kipua muistuttavia tuntemuksia. Periaatteessa piikkipyörän hierova vaikutus käy järkeen, sillä käytetäänhän piikkipallojakin hierontaan. Oma niskani ainakin punoitti mukavasti piikkipyörällä käsittelyn jälkeen, joten todistetusti omalla kohdallani veri lähti kiertämään. Hankkimani piikkipyörä maksoi 22,95€. Materiaaliltaan se on ruostumatonta terästä, joten se ei myöskään allergisoi.

KUINKA LUODA INTENSIIVINEN SESSIO? – 6 HUOMIONARVOISTA KOHTAA

  •     Ennen kuin aletaan miettiä intensiivisyyttä on syytä perehtyä siihen, miten luodaan sessiosta turvallinen. Kun omaa ymmärrystä turvallisuudesta, voi sen jälkeen hyvillä mielin siirtyä miettimään, kuinka sessiosta tekee molemmille mieleenpainuvan. Kysy itseltäsi: Mitä intensiivisyys tarkoittaa sinulle? Millainen tunnelma saa sinut unohtamaan ympäröivän maailman ja heittäytymään hetkeen? Kommunikoi tarpeesi ja toiveesi kumppanillesi. Selvittäkää, missä määrin kokemusmaailmanne kohtaavat ja rakentakaa yhteinen sessio näihin raameihin.
  • Vaihdelkaa välineitä tai ns. tulokulmaa. Yleinen virhe sessioissa on keskittyä aina esimerkiksi vain lyömiseen, vaihdellen lyömistekniikoita ja lyömävälineitä. Moninaisempia kehotuntemuksia saa kuitenkin aikaan vaihtelemalla keskenään eri tarkoituksiin soveltuvia välineitä ja tapoja olla kontaktissa. Aloita jostain pehmeästä, esimerkiksi sivelystä, siirry vaikkapa piiskaan tai hampaisiin, vaihtele näiden välillä. Kokeilkaa kesken session erilaisia keinoja tuottaa väristyksiä pitkin kehoa. Kommunikoikaa, jos jokin tuntuu erityisen hyvältä. Muistakaa myös rajanne. Sähköllä, lyönnillä tai vaikkapa steariinilla aiheutetaan kaikilla erilaisia tuntemuksia. Näiden yhdistely voi viedä session uudelle tasolle.
  •     Sopikaa skenaario ja puhetavat. Luonnollisesti yleisistä toiveista ja tarpeista on aina hyvä keskustella ennen leikkiin ryhtymistä. Joskus intensiivisyyttä voi kuitenkin lisätä esimerkiksi roolileikin kautta. Sopikaa, keitä olette sessiossa ja miten teidän tässä sessiossa omaksumanne hahmot tahtovat tulla puhutelluksi. Roolin ottaminen voi auttaa omaksumaan paremmin myös itseä houkuttelevan, mutta jostain syystä etäiseksi jääneen subin tai domin mielenmaiseman. Jos domina olo tuntuu liian kaukaiselta suhteessa arkiminään, voi hahmoon sujahtaminen auttaa olemaan vaikkapa määrätietoinen julma dom session ajan. Joskus session intensiivisyyttä voi lisätä ihan vain sanomalla tiettyjä lauseita, joita toinen on ilmaissut kaipaavansa.
  • Suora kehollinen kosketus on aina intiimimpää ja intensiivisempää kuin välinein tapahtuva leikki. Mikäli se on mahdollista ja molemmille ok, ottakaa fyysinen kontakti osaksi sessioita. Olkaa lähellä toisianne, vartalo vartaloa vasten. Pureminen, raapiminen, kiinniottaminen tai ihan vaikkapa korvaan kuiskaaminen ovat oivia tapoja lisätä syvyyttä hetkeenne.
  • Aistien rajoittaminen lisää muiden aistien tehoa. Sitokaa kumppanin silmät, tai laittakaa hänelle korvatulpat. Miltä vaikkapa sähkön pistely keholla silloin tuntuu? Onko ”pelko” seuraavasta iskusta voimakkaampaa silloin, kun ei näköaistin avulla pysty sanomaan, milloin se on edessä? Myös esimerkiksi sitominen tai kahleisiin laitto lisäävät tunnelmaa.
  • Intensiivisen ja rajun session jälkeen on hyvä antaa kehon ja mielen palautua jo ennen varsinaista jälkihoitoa. Lopetelkaa siis johonkin rauhalliseen hetkeen. Siinä, missä kynttilän vaha voi tuntua mukavalta lämmittelyltä sessioon, tai kesken session joissain tapauksissa hyvinkin kipeältä, voi huolella kynttilän vartta tms. pitkin jäähdytelty vaha esimerkiksi rauhoittaa piiskauksen jälkeen. Näin ainakin oman kokemukseni mukaan. Lämmin, muttei polttava vaha voi tuntua iholla suorastaan hoitavalta. Vaha onkin siitä jännittävä elementti, että se voi tuntua hyvin erilaiselta riippuen siitä, miten ja missä vaiheessa sessiota sitä käyttää. Vaikka vahaa voi hyvin käyttää esimerkiksi piiskatulla iholla, ei sitä tule missään nimessä käyttää silloin, jos iho on rikki. Jos vaha ei ole sinun juttusi, voi lopun pehmennyksen hoitaa hyvin vaikkapa kevyillä näykkäisyillä, silityksillä tai esimerkiksi höyhenellä kutittamalla.

Välineet eivät ole BDSM:n ydinjuttu, mutta voivat antaa sessioon paljon lisää. Se, mitä ihminen sessioiltaan kaipaa ja kuinka hän reagoi erilaisiin tuotteisiin, on kuitenkin täysin yksilöllistä. Postauksessa esitellyt tuotteet pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman erilaisia aistimuksia.

Mikä AntiShop?

Antishop on juuri Erofame messuilla voittanut vuoden 2022 Euroopan parhaan eroottisen kivijalkaliikkeen tittelin. Tämän lisäksi Antishop on Suomen suurin hyvänolon kauppa. Tätä ei ole hankala uskoa, kun katsoo heidän netistä löytyvää valikoimaansa. Jyväskylässä sijaitseva kivijalkaliike on 400 neliön tiloissa, ja siellä tuotevalikoima on vielä verkkokauppaa laajempi. Kivijalkaliikkeen tilat eivät ole esteettömät, mutta pyörätuolilla liikkuminen joillekin osastoille onnistuu hyvin. Parhaimman käsityksen tilan esteellisyydestä saat soittamalla liikkeeseen tai katsomalla virtuaalisen esittelykierroksen.

Jos minulla on BDSM-tuotteisiin liittyviä tarpeita, suuntaan ehdottomasti Antishoppiin, sillä yhtä kattavaa valikoimaa en ole löytänyt muualta Suomesta. Antishopin asiakaspalvelu on asiantuntevaa ja tuotteet toimitetaan nopeasti. Verkkokaupassa on useita maksu – ja toimitustapoja. Kivijalkaliikkeestä saat -10% alennuksen Setan tai BDSM-alan yhdistysten jäsenkorttia näyttämällä.

 

Vastaa