Yleinen

Kynäniekan teehetket jakso 4: Suuri sateenkaarijakso!

Kynäniekan teehetket on täällä taas! Paussin jälkeen sukelletaan suoraan syvään päähän. Tänään keskustelemme Sirjan kanssa aiheesta, jota sekä vihaan että rakastan. Nimittäin romanttiset tahi intiimit ihmissuhteet. Tarkemmin sanottuna keskustelemme tästä herkullisesta teemasta seksuaalivähemmistöön kuuluvien näkökulmasta.

 

Olen bi ja joutunut ajan saatossa  kuuntelemaan epämääräisiä kommentteja joiltakin henkinlöiltä aiheeseen liittyen. Miksi aihe tuntuu olevan ihmisille niin hankala?

Millaisia tunteita seksuaalivähemmistöihin  liittyvät ennakkoluulot ja niitä perustelemaan käytetyt argumentit herättävät? Miten lähipiirin suhtautuminen omaan seksuaaliseen suuntautumiseen vaikuttaa paitsi käsitykseen itsestä myös hyvinvointiin? Näitä ja monia muita kysymyksiä pohdimme uudessa jaksossa.

Kuuntele podcast alta!

Podcastin kuvituskuva © Aliisa Talonen
Editoinnista kiitos Felix Rydman

Vastaa