Yleinen

Vinkkejä kumppanin hellimiseen – hemmottelutuotteet arvioinnissa

Postaus on tehty yhteistyössä Maukasteen (@maukaste) kanssa ja esitellyt tuotteet on saatu.

Nyky-yhteiskuntamme on hektinen. Meidän tulisi olla jatkuvasti suorittamassa ja tekemässä jotain. Meillä on harvoin aikaa edes itsellemme, joten miten meillä olisi aikaa kumppanille, ainakaan niin paljon kun tahtoisimme? Jokaisen tarve läheisyyteen on erilainen, mutta useimmat meistä kaipaavat kuitenkin hellyyttä ja kosketusta, intiimiyttä kumppanin kanssa. Intiimin kanssakäymisen ei tarvitse suinkaan aina tarkoittaa seksiä, vaan se voi olla myös hellää kosketusta, läsnäoloa, toisen äärelle pysähtymistä. Nämä ovat asioita, joita jokainen parisuhde kaipaa toimiakseen. Siksipä, tässä Maukasteen kanssa yhteistyössä tehdyssä postauksessa keskitymme nimenomaan hellyystuotteisiin, joiden avulla kumppania voi pitää hyvänä. Kenties tämä voi johtaa seksiakteihin, mutta sen ei tarvitse. 

Orgie Acqua Crocante, myytiin minulle raksupoksuvaahtona, on tarkoitettu sensuelliin koskettamiseen. Nauroin kuullessani myyntipuheen, mutta avattuani tuotteen ymmärsin täysin, miksi se on saanut kyseisen nimen. Iholle laitettaessa tuote todellakin kuulostaa joko lapsuuden poksukarkeilta tai siltä, kuin paistinpannulle kaataisi öljyä. Sekä kumppanini että minä olimme tilanteesta huvittuneita. Jos intiimit hetket tuntuvat liian vakavilta tai ylipäätään on sellainen olo, että viimeisestä kerrasta kun nauroitte yhdessä on liian pitkä aika, kannattaa tuote ottaa käyttöön. Se viilentää mukavasti ihoa ja kihelmöi kutkuttavasti, kun sitä laittaa iholle. Tällä tuotteella voit hipsutella ja silitellä kumppanin uusiin nautinnon sfääreihin ja hyväillä läpi koko kehon. Se imeytyy nopeasti, eikä tahmaa tai sotke. Kokeilussani ollut tuote tuoksuu mansikalta, muttei maistu miltään. Tuote voi toimia hyvänä piristyksenä helliin hetkiin. Jos olet ihminen, jota kummalliset äänet pikemminkin häiritsevät kuin huvittavat, ei tuote ehkä ole sinua varten. Oman kokemukseni perusteella voin suositella tuotetta lämpimästi, vaikka odotin voimakkaampia tuntemuksia. Koska tuote ei aivan vastannut odotuksiani, voin antaa sille arvosanaksi 3/5. 150ml pullo maksaa 24,90e. 

Hempseed Skinny Dip hierontaöljy, auttaa sinua avaamaan kumppanisi jumit. Tuote on siis postauksessa esitellyistä tuotteista se varsinainen hierontaöljy. Käytä siis tätä, mikäli kumppanisi valittaa olevansa juminen. Olen kokeillut Hempseedin tuotteita ennenkin, eikä tämä miedosti vaniljalta tuoksuva yksilökään ollut pettymys. Tuote on riittoisaa ja se tuntuu iholla mukavalta. Se hoitaa ja kosteuttaa. Hamppuöljyn lisäksi tuote sisältää manteli – sekä viinirypälesiemenöljyä ja e-vitamiinia. En voi sanoa, että mielikuvani tuotteesta olisi pelkästään positiivinen, sillä käyttäessäni tuotetta kumppani hieroo minua ihan tosissaan ja voi pojat että olen jumissa ja manaan toista. Tiedän sen kuitenkin tekevän hyvää, ja öljy tekee tuosta omalla tavallaan epämukavasta kokemuksesta huomattavasti siedettävämmän. Jos haluat auttaa kumppaniasi kireyksien kanssa, panosta kunnon tuotteisiin. Hempseed on yksi esimerkki näistä. Tuote ansaitsee arvosanan 5/5. 237ml pullo maksaa 22,90e. 

Kamasutran Honey Dust hunajapuuteri, on Maukasteen mukaan kestosuosikki, kun puhutaan hipsutteluotteista. Tuote ei ärsytä hengitystä, sillä se ei ole pöly, vaan maissitalkkia. Puuterin hunaja hoitaa ihoa. Sain kokeiluuni mansikanhajuisen ja makuisen version, mutta kaikille jotka vihaavat mansikkaa voin sanoa lohdulliset sanat: Muitakin vaihtoehtoja löytyy. Tuote sopii loistavasti hipsutteluun ja tupsutteluun tarjoten kumppanille uudenlaisia kehotuntemuksia ja saaden aistit hereille. Koen tuotteen käytöllä olevan omalla tavallaan rauhoittava vaikutus, ainakin jos sitä tahtoo käyttää rentoutukseen, eikä kiusaamiseen.  Se parantaa pintaverenkiertoa ja on erinomainen kapine kumppanin kiusoitteluun. Hyvällä tavalla julmaa kiusoittelua edesauttaa paketin mukana tuleva käsintehty sulkahipsutin, jonka avulla puuteria on helppo levittää. Hipsutin on omiaan kiusoitteluun myös ilman puuteria. Tosin, täytyy rehellisyyden nimissä varoittaa: Kumppani ei ole ainoa, jonka voit saada tällä tuotteella levottomaksi: Ainakin allekirjoittaneen kissat menivät sulasta aivan pähkinöiksi. Pienen kokonsa vuoksi puuteri on helppo ottaa mukaan matkalle. Rehellisesti odotin tuotteelta enemmän. En missään nimessä sano tuotteen olevan huono, mutta kehujen vuoksi odotin tuntemusten olevan voimakkaampia. Toisaalta, on jälleen muistettava jokaisen yksilöllisyys. Se, mikä minulle on liian mietoa, voi olla sinulle liikaa. Paljon vaikuttaa sekin, osaako kumppani hipsuttaa. (Onneksi siihen voi aina opettaa – myös tässä kommunikaatio on avain.) Koska tuote ei aiheuttanut aivan yhtä voimakkaita fiiliksiä kuin kehujen pohjalta olisin toivonut saa se arvosanaksi 3 /5. 28g paketti maksaa 16.90e. 

Kamasutra Strawberry Dreams on lämmittävä hierontaöljy, johon rakastuin välittömästi. Tuotteista ehdoton suosikkini. Rakastan kaikkea lämmittävää, sillä lämmmöllä on ollut minuun aina rentouttava ja unettava vaikutus. Tuote levittyy pehmeästi ja helposti iholle. Se hoitaa ihoa ja imeytyy helposti, sotkematta. Kuten nimi sanoo, on tuote lievästi mansikanhajuinen ja -makuinen. Haju on kuitenkin mieto, eikä liian esanssinen. Aluksi tuote tuntuu tavalliselta hierontaöljyltä, Kumppanin puhaltaessa kohtaan, johon öljyä on levitetty, valtaa kehon huumaava lämpö, joka paitsi rentouttaa, myös saa aistit hereille. Huomaathan kuitenkin, että mikäli kehorukka on aivan jumissa, ei lämpö välttämättä tunnu kovin voimakkaasti. Kannattaa siis mahdollisuuksien mukaan hieroa paikkoja kunnolla auki ja viimeistellä homma tällä tuotteella. Kumppani voi suudella kohtia, joihin on levittänyt öljyä ja tämä se vasta hyvällä tavalla julmaa kiusoittelua onkin. Kumppanin huulille jää hento mansikan maku. Koostumukseltaan tuote ei ole ehkä paras mahdollinen jumeja avaavaan hierontaan, mutta sensuelliin leikkiin se on aivan täydellinen. Jos haluat oikeasti hemmotella kumppaniasi, valitse tämä tuote. Pienen kokonsa vuoksi tämä täyden 5/5 arvion saava tuote on helppo ottaa mukaan. 100ml pullo maksaa 21,90e. 

Kamasutran Cool Mint – vartalovoide on nimensä mukaan mintuntuoksuinen vartalovoide. Se kosteuttaa ja hoitaa ihoa viilentäen sitä kevyesti. Maukasteen mukaan tuote sopii myös sensuelliin hierontaan. Itse en tuotetta suoraan tähän suosittelisi, mutta minun mielestäni hieronnan toki tulee nimenomaan avata jumeja. Koostumuksensa vuoksi se ei aivan tähän tarkoitukseen sovi. Sen sijaan sensuelliin kosketukseen ja vartalon kosteutukseen tuote on aivan omiaan. Sellaisenaan tuote ei hirvittävästi viilennä, mutta kun esimerkiksi kumppani puhaltaa kohtaan, johon voidetta on levitetty… Sanotaan vain, että voin suositella sitä lämpimästi ensikesän helteille. Se rentouttaa ja rauhoittaa, auttaen myös esimerkiksi hyttysenpistoihin tai auringon jättämiin jälkiin. Kannattaa pakata tämä monikäyttöinen voide mukaan erilaisille reissuille. Tuote säilyy avaamisen jälkeen 12kk. Erittäin riittoisa 200ml pullo maksaa 22,90 ja saa arvosanaksi 4/5.

Kaikki esittelemäni tuotteet löytyvät myös Maukasteen verkkokaupasta.

Läheisyys on intiimeissä ihmissuhteissa tärkeää. Pyrkikää siis ajoittain pysähtymään toistenne äärelle ja kommunikoikaa. Mitä tarvitsette juuri sillä hetkellä? Hellittelyyn on monta eri vaihtoehtoa. Jokaiselle löytyy varmasti jotain. Uskallan väittää, että mikäli tuotteille antaa mahdollisuuden, voivat ne auttaa tuomaan suhteeseen kenties jo unohtunutta hellyyttä ja lempeytttä, tai ainakin ne tarjoavat mahdollisuuden rentoutua yhdessä. 

Mikä ihmeen Maukaste?

Maukaste on Tampereella sijaitseva, naisellisella otteella palveleva mielihyvämyymälä. Liike on esteetön ja se on suunniteltu kaikkinensa matalan kynnyksen liikkeeksi. Tiloissa sinua palvelevat asiantuntevat, yli 20 vuotta alalla olleet myyjät, joille on sydämen asia se, että aivan jokainen, toimintakyvystään riippumatta, saisi nautintoa. Niinpä he yrittävät löytää jatkuvasti tuotevalikoimiinsa erilaisia, helppokäyttöisiä välineitä. Maukasteelta on myös mahdollisuus saada esimerkiksi korsetin soivituspalveluita, sekä erilaisia kutsuja ja tuote-esittelyitä.

Lue myös:
Mikseivät aikuisten lelumarkkinat huomioi kaikkia? (yhteistyö Maukasteen kanssa)
Aikuisten lelut arvioinnissa: Esimerkkejä helppokäyttöisistä tuotteista (yhteistyö Maukasteen kanssa.)
Yksinkertaisisia keinoja seksuaaliterveydestä huolehtimiseen

Vastaa