Yleinen

Kynäniekan teehetket jakso 3: Avustajan kanssa matkalla

Lentokoneeseen käveleminen on ollut aina yksi parhaimmista fiiliksistä allekirjoittaneen elämässä. Jos mainitsen reissanneeni ympäriämpäri Etelä-Eurooppaa koko pienen ikäni, saan usein hämmentyneitä katseita.” Voiko vammainen muka matkustella?” on kysymys, jonka näen heidän kasvoiltaan, ellei sitä uskalleta ääneen lausua. Oi kyllä voi.

Teehetkien kolmannessa jaksossa istun jälleen alas Riikan kanssa. Tällä kertaa höpöttelemme teekupin ääressä siitä, millaista matkustaminen vamman kanssa on. Mitä reissut toiseen maahan vaativat avustajalta? Mitä tulee ylipäätään selvittää etukäteen? Miten ”yksin” reissaaminen eroaa ystävän tai sukulaisen kanssa matkustelusta? Kertoopa Riikka parhaan matkamuistonsakin.

Kuuntele tuorein jakso alta:

Podcastin editoinnista jälleen kiitos Felix Rydman.

1 vastaus artikkeliin “Kynäniekan teehetket jakso 3: Avustajan kanssa matkalla”

Vastaa